• Gratis verzending!
  • Binnen 2 werkdagen verzonden
  • Free shipping!
  • Shipped within 2 businessdays
  • (EU only)

KLANTENSERVICE

 

VERZENDING

De FitnessHands worden verzonden als brievenbuspost, u hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De verzendkosten worden vermeld bij het afrekenen, deze zijn verschillend per land.

 

LEVERTIJD

Wij versturen uw bestelling binnen 2 werkdagen.

 

BETAALMETHODE

Wij werken samen met de betaalprovider Mollie en bij het afrekenen krijgt u een keuze uit diverse betaalmogelijkheden zoals iDeal. U kunt ook via bankoverschrijving uw bestelling betalen. Onze bankgegevens zijn:

 

Bank: NL 89 KNAB 0416 9671 59
BIC code bank: KNABNL2H
Ten name van: Burdy Productions
Plaats: Nieuw Weerdinge

 

RETOURINFORMATIE

In verband met het consumentenrecht heeft u recht op retourneren. De pads mogen niet gebruikt zijn en dienen onbeschadigd te zijn.  Wij verzoeken u om de Fitnesshands in de originele verpakking te retourneren. U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.  Als wij de FitnessHands in goede staat van u retour hebben ontvangen, ontvangt u binnen 14 dagen het aankoopbedrag van ons terug. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

 

Voor een snelle verwerking verzoeken wij u om het retourformulier in te vullen en bij te sluiten. U kunt het formulier downloaden, klik hier.

 

Het retouradres is:

Burdy Productions

Weerdingerkanaal NZ 243

7831 HS  Nieuw Weerdinge

 

VRAGEN / KLACHTEN

Bij vragen, opmerkingen of klachten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, of u kunt ons rechtstreeks een email sturen: info@fitnesshands.nl . U ontvangt binnen 2 werkdagen van ons een reactie. Wij zijn aangsloten bij de stichting Webshop Keurmerk en zij hebben tevens een geschillencommissie.